Förändringsresan som pågår

Att våga reducera komplexitet för att accelerera kräver fokus och mod. Vägen till relevanta och kundnära tjänsteupplevelser kan vara att frigöra sig från snåriga beroenden, åldrande plattformar och förlegade arbetssätt. Men också att ha visioner, ta intryck och välja möjliga vägar framåt för att hålla takten i utmaningen av snabba digitala aktörer.

Låt oss visa verkliga vägar framåt – välkommen!

Vinn en digital analys

Delta i vår tävling och ta chansen att vinna en digital analys för Kundmötet alternativt för Digitala arbetsplatsen. Ge oss en motivering varför just ditt företag behöver en analys. Tävlingen pågår t o m 11 april. Vinnarna meddelas innan april slut. Lycka till!

Motivera ditt behov av en analys för:

Kundmötet 

Digitala arbetsplatsen

 

Arbetsplatsen

Framtidens arbetsplats handlar om relationen mellan organisation och medarbetare, den spänner över företagskultur, teknik och fysiska lokaler.

Telia flyttade ca 3.300 medarbetare till helt nybyggda lokaler. Här delar vi med oss av erfarenheterna att anpassa organisationen till en digital arbetsplats, hur vi arbetar, vilka verktyg vi använder och hur vi förbättrat våra processer.

Kontaktperson
Mille Beckman
mille.beckman@teliacompany.com
073-399 91 00

Kundmötet

Teknikutvecklingen och kunders förändrade beteende skiftar fokus från kanal till kundresa - som är sömlös, personlig och i rätt tid.

Här visar vi en hel kundresa – upplev de senaste teknologierna, AI, Robotics och Chatbottar, som kan öka kundnöjdheten och göra skillnad på försäljningen. Och ta tillfället också att se hur en öppen infrastruktur och digitala tjänster kan bli avgörande även för den moderna fysiska butiken.

Kontaktperson
Henrik Salomonsson
henrik.salomonsson@teliacompany.com
070-622 63 20

Smarta staden

Smarta staden är konceptet som binder ihop en helhet av tillämpningsområden, bland annat transport och logistik, hälsa och sjukvård samt smarta fastigheter. Telia har stor erfarenhet av att bygga infrastruktur för digitala samhällen och har en viktig roll i samhällsutvecklingen.

Här kommer du att på ett interaktivt sätt kunna följa hur en uppkopplad stad blir en smart stad. Här kan du också träffa Skånetrafiken som berättar om sin satsning med kollektivtrafiken.

Kontaktperson
Jan Ribe
Jan.ribe@teliacompany.com
070-343 85 50

Rådgör med Telias ledare, experter och strateger

Hur kan man reducera komplexitet för att accelerera? Passa på att möta våra experter, strateger och affärsutvecklare. Här diskuterar vi och vägleder kring frågor om den digitala transformationen. Låt oss utmana dig men passa också på att utmana oss!

Här hittar du även de senaste rapporterna från Telia och kan träffa utvalda talare från scenen.

Kontaktperson
Magnus Nerell
magnus.nerell@teliacompany.com
070-557 90 70