Per-Erik Lindström

Per-Erik Lindström är Vice President Global Key Accounts på Volvo Construction Equipment. Med en smittande passion för innovation och affärsmöjligheter är han runt om i världen involverad i företagets mest spännande kundsamarbeten. Under de senaste 25 åren har Per-Erik samlat på sig en enorm erfarenhet och är en outtömlig källa av branschfakta och underhållande anekdoter. Han är utbildad civilingenjör med en mastersexamen i maskinlära och produktutveckling från Linköpings universitet och arbetade många inom Volvo CE:s forskning- och utvecklingsorganisation innan han tog klivet över till försäljning och marknad, inklusive återförsäljare.

”Jag känner mig priviligierad och glad att få vara med om paradigmskiftet som sker i branschen och samhället idag. Med hjälp av de disruptiva teknologierna har vi möjlighet att skapa ett mer hållbart samhälle, något jag brinner mycket för, vilket i sin tur kommer generera nya spännande affärsmodeller. Det är jäkligt coolt det vi håller på med.”

 

Per-Erik deltar i programdelen:
Volvo CE: så bygger vi den värld vi vill leva i
Volvo CE, som tillverkar anläggningsmaskiner, bryter ständigt ny mark med oväntade tekniska lösningar och samarbeten. I samarbete med Telia är Volvo CE t ex ett av de första företagen i världen att testa 5G-teknik i industriell miljö.

Se hela programmet här

Läs intervjun Volvo CE satsar på 5G och eldrift med Per-Erik Lindström

Fler talare på Telia Connect2Business