Magnus Leonhardt – Telia

Som strategi- och innovationschef för Telia Sverige balanserar Magnus det långsiktiga förändringsarbetet och kunddriven innovation med att utmana verksamheten i vardagen.

Magnus har arbetat inom flera olika affärsdiscipliner och har lång erfarenhet av affärsutveckling i både stora och små organisationer, både lokalt och globalt, men alltid med fokus på hur man på bästa sätt kan utnyttja tekniken för att skapa värde i verksamheten.

”Jag är alltid otroligt nyfiken på hur man kan skapa värde på nya sätt och i nya typer av värdeskapande nätverk. Därför går jag verkligen igång på att tänka radikalt annorlunda och om det finns nya disruptiva tekniker och tankesätt att hämta runt hörnet.”

 

Magnus deltar i programdelen:
Hur du bygger en informationsdriven verksamhet och varför det är viktigt
Att bli informationsdriven handlar inte bara om att stärka konkurrenskraft här och nu, det skapar också förutsättningar för ett långsiktigt hållbart agerande. Men resan mot att bli informationsdriven är inte enkel och väcker många nya frågor.

Se hela programmet här

Läs intervjuerna Energibolag kan göra kommuner smartareSmartare resor med crowd insights och Informationsdriven affär gynnar hållbarhet med Magnus Leonhardt

Fler talare på Telia Connect2Business