MAGNUS LEONHARDT - TELIA

Som strategi- och innovationschef för Telia Sverige balanserar Magnus det långsiktiga förändringsarbetet och kunddriven innovation med att utmana verksamheten i vardagen.

Magnus har arbetat inom flera olika affärsdiscipliner och har lång erfarenhet av affärsutveckling i både stora och små organisationer, både lokalt och globalt, men alltid med fokus på hur man på bästa sätt kan utnyttja tekniken för att skapa värde i verksamheten.

”Jag är alltid otroligt nyfiken på hur man kan skapa värde på nya sätt och i nya typer av värdeskapande nätverk. Därför går jag verkligen igång på att tänka radikalt annorlunda och om det finns nya disruptiva tekniker och tankesätt att hämta runt hörnet.”

 

Magnus deltar i programdelen:
Affärsutveckling & innovation i partnerskap - så utforskar Telia nya samverkansformer
För Telia är arbetet med att ställa om till nya samverkansmodeller affärskritiskt. Magnus Leonhardt, strategi- och innovationschef på Telia Sverige, berättar mer om varför resan från ego- till ekosystem är så viktig för att kunna axla rollen som en ny generations telekomoperatör och hur det skapar nya digitala affärsmöjligheter och värden för företaget och dess kunder.

Se hela programmet här

 

Läs intervjun Ekosystem skapar kundvärde genom samverkan med Magnus Leonhardt

Fler talare på Telia Connect2Business