Lisa Bodell – VD och global tankeledare

Lisa Bodell är grundare och VD för futurethink, bästsäljande författare till böckerna Kill the Company och Why Simple Wins samt en erkänd global tankeledare inom innovation och förändringsledning. Hennes grundtankar lämnar målgrupper inspirerade och utrustade med verktyg för att driva förändring.

Som dynamisk talare och futurist har Lisa Bodell inspirerat företag som Google, Cisco Systems, Citigroup, Merck, Accenture och amerikanska flottan. Hennes presentationer är ofta de högst rankade sessionerna vid konferenser, eftersom hon engagerar publiken och ger praktiska verktyg och tips för att direkt stärka innovationsförmågan.

Bodells take-aways är beprövade metoder som hon och hennes team vid futurethink framgångsrikt har implementerat hos Fortune 500- företag världen över. De egenskaper som definierar Bodell som en framgångsrik global talare är desamma som de som definierar henne som VD; en stark förmåga att delge radikala och relevanta tankar och problemlösningar, tillsammans med en stark vision som motiverar människor att agera.

Med en djup förståelse av bästa praxis inom olika branscher har Lisa Bodell delat sin expertis med en mängd olika medier, inklusive: Fast Company, WIRED, New York Times, Inc., Bloomberg Businessweek, Forbes, Harvard Business Review, The Huffington Post, FOX News och CNN. Hon är rådsmedlem vid Global Agenda hos World Economic Forum och rådgivare i styrelserna för Association of Professional Futurists och Novartis’ Diversity and Inclusion Board i Basel, Schweiz.

I sin presentation delar Bodell med sig av verktyg och insikter kring hur organisationer och individer kan eliminera komplexitet och låta enkelhet bli ledstjärnan mot en innovativ kultur. 

 

Lisa deltar i programdelen:
Varför enkelhet vinner
Komplexitet är ofta det som hindrar verksamheter från att anpassa sig och driva innovation, vilket innebär att enkelhet snabbt håller på att bli vår tids viktigaste konkurrensfördel. Lisa Bodell, entreprenör och författare till bland annat Why Simple Wins, inspirerar kring varför enkelhet vinner och delar med sig av insikter kring hur vi går tillväga för att minska komplexiteten.

Se hela programmet

Fler talare på Telia Connect2Business