Laila Pawlak

Laila Pawlak, medgrundare och VD på SingularityU Nordic. Hon är också affärsängel och en eftertraktad författare och talare inom ämnen som entreprenörskap, customer experience och innovation. Hon kommer att dela med sig av insikter kring hur vi bygger förmågorna och etablerar tankesätten som flyttar oss från egosystem till ekosystem.

I sin roll som grundare av innovationsplattformarna thinkubator och DARE2mansion är Laila Pawlak inte bara någon som pratar om innovation och partnerskap, hon är en av Nordens viktigaste aktörer inom området och har lång praktisk erfarenhet av hur innovation bäst genomförs över gränserna mellan verksamheter och organisationer.

Laila Pawlak brinner för människocentrerad design, och har tillsammans med Kris Østergaard skrivit boken “The Fundamental 4s: Designing Extraordinary Customer Experiences in an Exponential World”. De har tillsammans även publicerat den danska versionen av bestsellern “Exponential Organizations”.

Flera gånger har Laila Pawlak belönats för sitt arbete inom olika områden. Hon har mottagit det prestigefyllda Experience Management Achievement Award och har två gånger nominerats till priset som Årets Kvinnliga Entreprenör. Hon har också hamnat på topplistor för de 100 största talangerna och 2017 blev hon utsedd till Fellow of Female Entrepreneurship av FN.

 

Laila deltar i programdelen: 
Keynote: Från Egosystem till Ekosystem
Exponentiell teknikutveckling ger oss kraft att tackla stora utmaningar, men inte på egen hand; hastigheten gör det omöjligt för enskilda verksamheter att själva dra nytta av möjligheterna som utveckling ger. Istället behöver innovation drivas i ekosystem med andra, vars egenskaper och kompetenser kan komplettera och stärka den egna verksamheten. Laila Pawlak, VD på SingularityU Nordic inspirerar kring hur din verksamhet ska hantera den nya tekniken genom samarbeten.

Se hela programmet här

 

Läs intervjun Ekosystem kompletterar egen kapacitet med Laila Pawlak

Fler talare på Telia Connect2Business