Kjell Eriksson - Digitalisterna

Tillsammans med Daniel Stark från Telia kommer programledaren Kjell Eriksson att förlänga och fördjupa Telia Connect2Business 2018 genom att fånga upp talare, tankar och idéer i en liveinspelning av podcasten ”Digitalisterna”.

Digitalisterna är en podcast från Telia Företag med Kjell Eriksson och Daniel Stark. Digitalisterna diskuterar digitala lösningar för företagare som vill hitta nya sätt att arbeta. Spännande företagare berättar om resan, drivkrafterna, motgångarna och utmaningarna. Podcasten lär dig allt du behöver veta om att leva kontorslöst, sälja på nätet, ha möten i molnet eller att vara uppkopplad i ödemarken.

Till vardags driver Kjell Eriksson eget produktionsbolag och arbetar både med TV, radio, film och webb -både framför och bakom mikrofoner och kameror. Kjell älskar prylar och teknik. Han missar aldrig något nytt på marknaden som blinkar och låter och han strävar efter att bli helt digital före 2022.

”Jag älskar drönare och ser dem som mina bästa vänner och drömmer om en egen självkörande bil som visar honom världen.”


Kjell deltar i programdelen:
Registrering, mingel & upptakt med Digitalisterna
För dig på Stockholm Waterfront bjuds det på lunch och du kan passa på att nätverka med branschkollegor och oss på Telia. För deltagare på webben sänder Digitalisterna, Kjell Eriksson och Daniel Stark, live från 12.55 med nyheter, fördjupningar och spännande gäster.

Se hela programmet här

Fler talare på Telia Connect2Business