Hélène Barnekow - VD, Telia Sverige

Hélène Barnekow är VD för Telia Sverige sedan 2015. Med kraft och tydlighet har hon drivit förnyelse och modernisering för hela företaget. Som ett av hennes fyra tydliga mål, förutom kundbesatthet, finns även transformation. Genom att transformera Telias tjänster och system kan Sveriges äldsta telekomoperatör på ett nytt och kundvänligt sätt möta alla människor och deras behov.

 

Hélène kommer ta er med på Telias resa mot den nya generationens telekombolag. Hon kommer berätta om vägen dit – att våga förändras och ”leva kund” dygnet runt samt bygga en stark och närvarande företagskultur. För att Telia ska kunna bli en ännu bättre företagspartner i framtiden är transformationsresan livsviktig. Ni kan även se fram emot en ärlig beskrivning av svårigheter man kan stöta på under resan gång, och hur Telia valt att lösa dem. Det är inte lätt att förändras, men vi ska lyckas.

”Jag inspireras av samhället jag lever i. Allt från andra stora företag till små start-ups och modiga kvinnor runt om kring mig. I alla möten finns något att lära. Telia är ett teknikintensivt företag men det är människorna, kulturen och viljan till förändring som flyttar berg.”

 

Hélène deltar i programdelen:
Telias transformation
VD för Telia Sverige, Hélène Barnekow tar dig med på Telias resa mot den nya generationens telekombolag. Vägen dit – att våga förändras och ”leva kund” dygnet runt samt bygga en stark och närvarande företagskultur.

Se hela programmet

Fler talare på Telia Connect2Business