Helena Skåntorp - Lernia

Helena Skåntorp är VD och koncernchef för Lernia. 2011 initierade hon Lernias största förändringsarbete genom att integrera Lernias då separata bolag inom utbildning och bemanning. Idag erbjuder Lernia arbetsmarknaden helhetslösningar inom kompetensförsörjning genom att utbilda och matcha människor till de jobb som arbetsgivarna behöver anställda idag och i framtiden.

”Framtidens arbetsmarknad formas av vilka kompetenser som adderas till våra arbetsplatser. De tekniska förutsättningarna finns men det är människor som driver innovation och utveckling. Hur väl vi lyckas utveckla nya tjänster, produkter, bolag eller lösningar avgöras av vår förmåga att identifiera och tillvarata kompetens, både den som är nödvändigt idag och den som behövs imorgon”.


Jennica deltar i programdelen:
Digital innovation i partnerskap
Hélène Barnekow, VD för Telia Sverige och Helena Skåntorp, VD och koncernchef för Lernia presenterar ett nytt gemensamt initiativ för att med teknikens hjälp adressera en viktig samhällsfråga. Med på scen är också Närings- och innovationsminister Mikael Damberg.

Se hela programmet här

Fler talare på Telia Connect2Business