Frank Rälg

Frank Rälg, affärsutvecklingschef på FM Mattsson Mora Group. Har en bakgrund inom el- och teknisk säkerhet där han har innehaft olika befattningar inom försäljning och produktledning på Schneider Electric och Securitas. Jobbar idag intensivt med FM Mattsson´s nya projekt för IoT uppkopplade blandare, framförallt när det gäller tjänsteutvecklingen och att hitta nya affärsmodeller.

”Vi är traditionellt ett företag som enbart sålt produkter, nu skall vi även komplettera detta med att utveckla och sälja tjänster”, utmaningen är mycket intressant och en sak som vi lärt oss är att detta blir betydligt lättare om man har bra partners att jobba tillsammans med.

 

Frank deltar i programdelen: 
FM Mattsson: Digital tjänsteutveckling i partnerskap
FM Mattsson, Sveriges äldsta krantillverkare, grundades 1865 och har en lång historia av att utmärka sig genom hög kvalitet och stark innovationsförmåga. Man har genom åren tagit världsunika lösningar till marknaden, men vad innebär det för ett företag i tillverkande industri när innovationsförmåga allt mer handlar om digitala förmågor? Frank Rälg, affärsutvecklingschef på FM Mattsson Mora Group, delar med sig av erfarenheter från att driva innovation och verksamhetsutveckling i samverkan.

Se hela programmet här

 

Läs intervjun FM Mattsson samarbetar för smart uppkoppling med Frank Rälg

Fler talare på Telia Connect2Business