Emma Strömfelt

Emma Strömfelt (fd Heimonen) är Head of Digital Innovation på Swedbank vilket inkluderar att leda arbetet med Open Banking och samarbeten med Fintechs. Hon är en tidigare start-up entreprenör med erfarenhet från digitala start-ups inom e-handel, mobilapputveckling och online gaming. Emma har också hunnit bo i 8 olika länder och verkar som styrelseledamot i Fastighetsbyrån och för Mackmyra Svensk Whisky AB.

Emma kommer att prata om hur finansindustrin just nu gör sin resa från ego-system till eco-system samt vad stora organisationer kan lära sig av start-ups för att driva innovation.

 ”Finansbranschen genomgår just nu en stor digital transformation och det är mycket som står på spel. Det är precis denna spännande transformation som fick mig att välja att börja på Swedbank. Jag drivs av viljan att vilja förbättra och förändra.”

 

Emma deltar i programdelen:
Erfarenheter från att utveckla nästa generations banktjänster i samverkan
Finansbranschen genomgår just nu en stor digital transformation och det är mycket som står på spel. Emma kommer att prata om hur Swedbank och finansindustrin just nu gör sin resa från ego-system till eco-system samt vad stora organisationer kan lära sig av start-ups för att driva innovation.

Se hela programmet här 

 

Läs intervjun Open banking ger Swedbank innovationskraft med Emma Strömfelt

Fler talare på Telia Connect2Business