Daniel Stark - Digitalisterna

Tillsammans med Kjell Eriksson kommer Daniel Stark att förlänga och fördjupa Connect2Business 2018 genom att fånga upp talare, tankar och idéer i en liveinspelning av podcasten ”Digitalisterna”.

Digitalisterna är en podcast från Telia Företag med Kjell Eriksson och Daniel Stark. Digitalisterna diskuterar digitala lösningar för företagare som vill hitta nya sätt att arbeta. Spännande företagare berätta om resan, drivkrafterna, motgångarna och utmaningarna. Podcasten lär dig allt du behöver veta om att leva kontorslöst, sälja på nätet, ha möten i molnet eller att vara uppkopplad i ödemarken.

Daniel alltid fokuserat på att ta fram, lansera och driva tjänster som kan skynda på Telias resa mot att bli företagens självklara ICT- leverantör. Nu senast som med erbjudandet ”Personlig Tekniker”. Han ser fantastiska möjligheter men också utmaningar med digitaliseringen och har ett hjärta som slår för startups.

”Jag brinner för den innovation och förändring som digitaliseringen medför, och älskar startup-attityden - allting går, det är bara att göra det!”

 

Daniel deltar i programdelen:
Registrering, mingel & upptakt med Digitalisterna
För dig på Stockholm Waterfront bjuds det på lunch och du kan passa på att nätverka med branschkollegor och oss på Telia. För deltagare på webben sänder Digitalisterna, Kjell Eriksson och Daniel Stark, live från 12.55 med nyheter, fördjupningar och spännande gäster.

Se hela programmet här

Fler talare på Telia Connect2Business