Anna Frankzen Starrin

Som flitigt anlitad trendspanare är Anna en ofta sedd gäst i både tv och radio. Dessutom genomför hon innovationsarbeten i många olika branscher där hon hjälper företag att spana in i framtiden för att hitta sin väg i den digitala transformationen. Alltid med hållbar utveckling som mål. I media är hon känd som Robot-Anna eftersom hon gärna pratar om automatisering och digitaliseringens påverkan på företag.

Att samla insikter och inspiration fyller dagarna, och det kan komma från de mest oväntade ställen. En insikt om hur en verksamhet ska hantera tekniken kan komma från ett barnprogram, litteratur eller från en forskare. Det öppna sinnet och ett kreativt förhållningssätt till det man tar in är något av det viktigaste för alla som sysslar med innovation och transformation.

”Att få stå sida vid sida för andra året tillsammans med Jennica Andersson är som att få arbeta med sin bästa kompis! Under Telia Connect2Business handlar min roll som moderator om att vara nyfiken. Jag lovar att ställa bekväma och obekväma frågor till alla talare på scenen med målet att du och jag ska kunna lära oss något nytt och inspireras till att våga ta nya steg i vår digitala transformation.”

 

Anna deltar i programdelen:
Välkommen
Charlotta Rehman chef för Telias företagsaffär i Sverige samt programledarna Jennica Andersson och Anna Frankzén Starrin inleder och hälsar välkommen.

Se hela programmet här

Fler talare på Telia Connect2Business