Årets livesändning av Telia Connect2Business är över

Här kan du återuppleva - eller upptäcka för första gången - det som sades under årets viktigaste företagsevent. Under temat "Egosystem to Ecosystem Why reinventing collaboration is key to succeed in a digitized society" hittar du alla videoklipp från årets event.

Upptäck eller återupplev Telia Connect2Business 2018

Alla klipp från Telia Connect2Business 2018

02.39

Sammandrag av Telia Connect2Business 2018

Sammanfattning av TeliaConnect2Business 2018

09.15

Välkommen

Charlotta Rehman chef för Telias företagsaffär i Sverige samt programledarna Jennica Andersson och Anna Frankzén Starrin inleder och hälsar välkommen.

34.42

Affärsutveckling & innovation i partnerskap – så utforskar Telia nya samverkansformer

Magnus Leonhardt, strategi- och innovationschef på Telia Sverige, berättar om varför resan från ego- till ekosystem är så viktig och hur det skapar nya digtala affärsmöjligheter och värden för företaget och dess kunder.

22.41

AMF Fastigheter: Våga utmana gamla sanningar när spelplanen förändras

Den växande e-handeln tillsammans med ny teknologi förändrar spelplanen för den fysiska handeln och utmanar existerande affärsmodeller. Annelie Gullström, affärutvecklingschef på AMF Fastigheter berättar om hur de förbereder sig för framtiden genom ett nytt spännande koncept.

16.30

Region Skåne: Resan mot Sveriges ledande eHälsa-region

Visionen är att bli ledande region när det kommer till att utveckla, erbjuda och använda digitala tjänster inom hälso- och sjukvården. Mats Ekstrand, digitaliserings- och it-direktör på Region Skåne, delar med sig av insikter kring hur man gör för att realisera sin vision i samverkan med akademi och näringsliv.

41.49

Livemagasin med Digitalisterna

Podcastduon Digitalisterna i ett livemagasin med fördjupningar och spännande gäster. Några av dem är Laila Pawlak från SingularityU, Johan Shuber från KTH, Eilert Johansson från RISE och Magnus Kempe från Kairos Future.

15.15

FM Mattsson: Digital tjänsteutveckling i partnerskap

FM Mattsson är Sveriges äldsta krantillverkare, men vad innebär det för ett företag i tillverkande industri när innovationsförmåga allt mer handlar om digitala förmågor? Frank Rälg, affärsutvecklingschef på FM Mattsson, delar med sig av erfarenheter från att driva innovation och verksamhetsutveckling i samverkan.

15.03

Swedbank: Erfarenheter från att utveckla nästa generations banktjänster i samverkan

Finansbranschen genomgår just nu en stor digital transformation. Emma Strömfelt talar om hur Swedbank och finansindustrin just nu gör sin resa från ego- till ekosystem samt vad stora organisationer kan lära sig av start-ups för att driva innovation.

07.35

Keynote: Från egosystem till ekosystem (sammandrag)

Den exponentiella teknikutvecklingen ger oss kraft, hastighet och nya möjligheter, men inte på egen hand; Istället behöver innovation drivas i ekosystem med andra, vars egenskaper och kompetenser kan komplettera och stärka den egna verksamheten. Laila Pawlak, VD på SingularityU Nordic inspirerar kring hur din verksamhet ska hantera den nya tekniken genom samarbeten.

 

13.13

Summering

Tillsammans med Jennica Andersson och Anna Frankzén Starrin summerar vi dagen.

00.58

Crowd Insights

Med hjälp av anonymiserad och aggregerad data från mobilnäten, vilket kallas Crowd Insights, går det att se hur grupper av människor rör sig – för att på så sätt förstå beteenden och behov bättre.

03.09

Blockchain och innovationsprojekt

Genom att digitalisera och använda sig av blockkedjeteknik kan vi göra transaktioner säkrare, mer effektiva och mindre kostsamma.